Ajánló Partnereknek

Ez egy GYAKORLATI tudnivalók-gyűjtemény, AJÁNLÓI PARTNEREK számára. Felülről - lefelé sorrendben kell olvasni. Minden publikált cikk alján ott van, hogy mi a következő anyag címe. Cimkék alatt a címekre lépve be lehet lépni az írásokba. Gyakorlással profivá fejlesztheti magát szorgos partnerünk. ______________________________________ Kiknek van ez? Ajánlással foglalkozó partnerek és munkatársaik, Tanácsadó Partnerek és munkatársaik, és csoportjuk, TisztaLap Értékesítési Franchise tulajdonosok és csoportjuk részére.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • mayahirek: Előbb az alapinformációk, aztán megtudjuk mire van igény, és ezt követően adjuk a részletesebb inf... (2007.11.12. 18:02) Referenciák
  • mayahirek: Az jó! :)) My (2007.11.12. 17:58) Tapasztalatom a döntésről
  • Halász Péterv: Rendben, ez tetszik! (2007.11.11. 21:27) Tapasztalatom a döntésről
  • Halász Péter: Hát ezzel kellett volna kezdeni!!!!!!!!!! Ez szenzációs! Fantasztikus referenciák! Gratulálok! Ha... (2007.11.11. 20:56) Referenciák
  • Halász Péter: Aki vállalkozö, az ezt csinálja. Abban van eltérés, hogy milyen mértékben tudjuk magunk meghatároz... (2007.11.11. 11:49) Értékesítés folyamata 1.
  • Halász Péter: Valóban legnagyobb visszatartó erő, ha valaki nincs tisztában vele, hogy mit kell csinálni...Sajno... (2007.11.10. 22:09) Az értékesítésről
  • Utolsó 20

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Értékesítés folyamata 1.

2007.11.04. 12:47 mayahirek



EZ+SYSTEM©  ügyviteli megoldások az adminisztráció technologizálásához

Értékesítés folyamata 1.
A FORGALOM


Gondoskodunk a forgalmunk fejlődő fenntartásáról. Újabb,  jobb módszereket dolgozunk ki a termékek és szolgáltatások értékesítésére, terveket szövögetünk. Megtanuljuk és megállapítjuk a "játékszabályokat". Hatással leszünk rá, hogy használhatókká váljanak. Bölcs pénzügyi tervezeteket készítünk, szinten tartva, sőt növelve csapatunk jóllétét. Nagyon hatásosan vezényeljük le a folyamatokat. Informatikai megoldásokat is használunk. Hosszútávra előre mutató eredményeket érünk el.
(7 ötletelünk, szabályozunk, a folyamatokat levezényeljük)

Újabb partnereket szerzünk, bemutatjuk magunkat, elmondjuk az ötleteinket és azt, hogy mit csinálunk. Új munkatársakat is szerzünk, betanítjuk őket arra, mi lesz a dolguk, segítünk nekik elérni, hogy eredményesek legyenek. Jó minőségű, eszmecseréket folytatunk, kedves kommunikációkat tartunk fenn. Mérjük saját teljesítményünket,  ezek alapján jövedelmeinket kiszámítjuk statisztikákat vezetünk. Javítjuk a helyzetünket, eltávolítjuk az akadályokat, kezeljük a kialakult állapotokat.
(1 alakítjuk az emberi tényezőket, Be-Ki forgalmakat irányítunk, növeljük jövedelmünket)

Mailen írásban, és szükség szerint, személyes beszélgetés keretében felmérjük, hogy konkrétan mire van szükség és ennek fényében informálunk: árakról, döntési és fizetési kedvezményekről. Kitűzzük a  termék-bemutatási időpontokat, amiket interneten keresztül végzünk. Ha igény van rá, személyes interjúkat is készítünk.
Egyéb szolgáltatásainkat is ajánljuk. Ellátjuk a már meglévő Ügyfélkörünket újdonságról szóló információkkal. Értékesítjük saját  kiadványainkat, képzéseinket. Honlapot készítünk, blogot készítünk, hírleveleket küldünk ki, reklámozunk, szórólapozunk. Regisztráljuk Új Ügyfeleinket (Vevőinket) és Számlázunk, elérjük, hogy a számla eljusson. Nyilvántartásokat vezetünk, Vevőinkről tudjuk mikben állapodtunk meg,  mikor, miket vásároltak.
(2 igényeket pontosítunk, további igényeket ébresztünk, Ügyfél-nyilvántartunk)


Következik az "Értékesítés folyamata 2."

1 komment

Címkék: értékesítés folyamata 1.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyakornok1.blog.hu/api/trackback/id/tr88217889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Halász Péter · http://halaszpeti.blog.hu 2007.11.11. 11:49:43

Aki vállalkozö, az ezt csinálja. Abban van eltérés, hogy milyen mértékben tudjuk magunk meghatározni a történéseket, és milyen mértékben vagyunk "kiszolgáltatva a körülményeknek"...
süti beállítások módosítása