Ajánló Partnereknek

Ez egy GYAKORLATI tudnivalók-gyűjtemény, AJÁNLÓI PARTNEREK számára. Felülről - lefelé sorrendben kell olvasni. Minden publikált cikk alján ott van, hogy mi a következő anyag címe. Cimkék alatt a címekre lépve be lehet lépni az írásokba. Gyakorlással profivá fejlesztheti magát szorgos partnerünk. ______________________________________ Kiknek van ez? Ajánlással foglalkozó partnerek és munkatársaik, Tanácsadó Partnerek és munkatársaik, és csoportjuk, TisztaLap Értékesítési Franchise tulajdonosok és csoportjuk részére.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • mayahirek: Előbb az alapinformációk, aztán megtudjuk mire van igény, és ezt követően adjuk a részletesebb inf... (2007.11.12. 18:02) Referenciák
  • mayahirek: Az jó! :)) My (2007.11.12. 17:58) Tapasztalatom a döntésről
  • Halász Péterv: Rendben, ez tetszik! (2007.11.11. 21:27) Tapasztalatom a döntésről
  • Halász Péter: Hát ezzel kellett volna kezdeni!!!!!!!!!! Ez szenzációs! Fantasztikus referenciák! Gratulálok! Ha... (2007.11.11. 20:56) Referenciák
  • Halász Péter: Aki vállalkozö, az ezt csinálja. Abban van eltérés, hogy milyen mértékben tudjuk magunk meghatároz... (2007.11.11. 11:49) Értékesítés folyamata 1.
  • Halász Péter: Valóban legnagyobb visszatartó erő, ha valaki nincs tisztában vele, hogy mit kell csinálni...Sajno... (2007.11.10. 22:09) Az értékesítésről
  • Utolsó 20

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Rendszereink bevezetése

2007.11.04. 11:59 mayahirek


EZ+SYSTEM©  ügyviteli megoldások az adminisztráció technologizálásához

Rendszereink BEVEZETÉSE

 

KYBERNOS, S-BIZ, Infotmációs Technológiák, vezeői információs rendszerek, ismert szakmai néven ERP-k.

Kybernos egy görög hajókormányos volt, róla nevezték el az összetett irányítási rendszerek tudományát a kibernetikát. A Kybernos és az s-BIZ  üzleti  összetett vagyis integrált rendszerek.Összefoglaló néven ERP-k, azaz vezetői információs rendszerek, egy termelési és gazdálkodási folyamatot felgyorsíthatnak, szolgálva a menedzsmentet. A teljes cégműködés adminisztrációját segítik.


Ha teljeskörűen használják, mondjuk  négy ember dolgozik majd vele, akkor 6 nap a betanítás és a modellezés, ami gyakorlati alkalmazás saját példákon keresztül.
Törzsadatok előállításának időigénye egyedi elbírálást igényel, mert  függ a tételek számától és fajtáitól, és attól is, hogy már rendelkezik-e az ügyfél átkonvertálható törzsadatbázissal.
Szakértői óradíj nettó 9750 Ft/óra. Áfával 11700 Ft/ óra.

A rendszer zavartalanul használható a törzsadatok bevitelét követően. Ezzel már jelen időben lehet tartani a napi adminisztrálási feladatokat. Az elmaradásokat a naprakészség megtartása mellett érdemes jelen időbe hozni.     

Teljeskörű átállás, bevezetés  - a betanulást követően - 2-3 hónap, tapasztalatunk  szerint, ha az érintettek hajlandóak tanulni, keményen belehúzni és pontosan betartják a szervezési és működési előírásokat, szabályokat.

Az s-BIZ-hez a pénzügyi adminisztrációs rész használatára, kész képzési csomagunk van gyakorlati-tanfolyami és Internetes Önképzés formában.  "Jártasság a  pénzügyi adminisztrációban"

Díja előre átutalás esetén 33600 Ft/fő.  Indítás minimum 8 fő esetén.
Helyszínen készpénzben fizetés esetén 37600 Ft/fő.
Levelező önképzés képzés, interneten keresztül, önálló tanulással 22000 Ft/fő. Most Ön kellemes döntési és fizetési kedvezményekkel is élhet!  Keresse szakértő tanácsadónkat, írjon mailt!

A pénzügyi képzés úgy van felépítve, hogy aki ezt elvégzi, bármilyen más rendszerben -  akár papírozósan, akár excelben, vagy más számítógépes programot használva - jártas lesz a pénzügyi adminisztráció alapjaiban.

Megnövekszik a képessége és megértése lesz, az ide vonatkozó fontos kulcsinformációk használatában. Egyszerűbb lesz számára a pénzügyi tervezés gyakorlatának bevezetése.
Ha mérnöki teljességet és kalkulációkat is  igénylő termelési, kereskedelmi vagy logisztikai feladatokhoz keresnek megoldást, akkor a Kybernost ajánljuk. Más esetekben az s-BIZ rendszert.

A Kybernos, - ERP vagyis információs rendszer - tudásában hasonló, mint a SAP Business One piacvezető, kiváló és legismertebb . Programjaink Linux operációs háttérrel működnek. Biztonságosságuk kitűnő, mert adatvesztés nincs, a vírussal fertőződés lehetősége minimális.



Szólj hozzá!

Címkék: rendszereink bevezetése

A bejegyzés trackback címe:

https://gyakornok1.blog.hu/api/trackback/id/tr99217826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása