Ajánló Partnereknek

Ez egy GYAKORLATI tudnivalók-gyűjtemény, AJÁNLÓI PARTNEREK számára. Felülről - lefelé sorrendben kell olvasni. Minden publikált cikk alján ott van, hogy mi a következő anyag címe. Cimkék alatt a címekre lépve be lehet lépni az írásokba. Gyakorlással profivá fejlesztheti magát szorgos partnerünk. ______________________________________ Kiknek van ez? Ajánlással foglalkozó partnerek és munkatársaik, Tanácsadó Partnerek és munkatársaik, és csoportjuk, TisztaLap Értékesítési Franchise tulajdonosok és csoportjuk részére.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • mayahirek: Előbb az alapinformációk, aztán megtudjuk mire van igény, és ezt követően adjuk a részletesebb inf... (2007.11.12. 18:02) Referenciák
  • mayahirek: Az jó! :)) My (2007.11.12. 17:58) Tapasztalatom a döntésről
  • Halász Péterv: Rendben, ez tetszik! (2007.11.11. 21:27) Tapasztalatom a döntésről
  • Halász Péter: Hát ezzel kellett volna kezdeni!!!!!!!!!! Ez szenzációs! Fantasztikus referenciák! Gratulálok! Ha... (2007.11.11. 20:56) Referenciák
  • Halász Péter: Aki vállalkozö, az ezt csinálja. Abban van eltérés, hogy milyen mértékben tudjuk magunk meghatároz... (2007.11.11. 11:49) Értékesítés folyamata 1.
  • Halász Péter: Valóban legnagyobb visszatartó erő, ha valaki nincs tisztában vele, hogy mit kell csinálni...Sajno... (2007.11.10. 22:09) Az értékesítésről
  • Utolsó 20

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Értékesítés folyamata 2.

2007.11.04. 12:44 mayahirek


EZ+SYSTEM©  ügyviteli megoldások az adminisztráció technologizálásához

Értékesítés folyamata 2.
A TERMÉKÜNK


Energiát fektettünk, egy vagy több termék előállításába. Pénzt is raktunk bele. És időt, munkát, sok-sok energiát fektettünk bele. Ha vaki másnak a terméke, akkor ő fektette bele mindezeket. Van egy jó mondás erre! AZ IDŐ PÉNZ!

Konkretizáljuk szervezzük, beszedjük  az értékesítésből származó és további energiabefektetés bevételeit. Figyeljük a befizetéseket. Gondosan, korrektül mértéktartással vezényeljük, irányítjuk a kiadásainkat. Elkészítjük, naprakészen tartjuk elszámolásainkat, előírt nyilvántartásokat vezetünk, elvárt jelentéseket készítünk, adókat befizetünk.
(3 bevételeket, energiát teremtünk, kiadásainkat irányítjuk, vagyonunkat nyilvántartjuk)

Ütemezzük a termelést. Bemutatjuk interneten keresztül a termékeinket. Ha személyes találkozást igényel Érdeklődőnk, elhívjuk termék-tájékoztató előadásra, akár felkeressük személyesen Komoly Érdeklődővé, -vásárlóvá, Ügyfelünkké tesszük. Megbeszéljük vele a következő lépést. Elküldjük vagy ott elkészítjük  a megrendelést ezzel megkötjük a szerződést. Szállítás, beüzemelés a megígért határidőre történik. Törődünk azzal, hogy használni tudja a terméket. Szolgáltatásokat is eladunk neki. Gondoskodunk a számlázásról! Figyelemmel kísérjük a számla sorsát! Átadjuk a számlát, esetleg elküldjük mailen. Elérjük, hogy a termék használatban legyen. Hasznos legyen a számára.
(4 a termelést előkészítjük, elvégezzük, használatba segítjük)

Jó, ha örül annak, amit megszerzett magának. Gyorsan fizesse be a termék árát, utalja át vagy adja át a pénzt. Ezzel vizsgázunk, itt mérjük le, hogy a dolgunkat jó minőségben végeztük-e. Jól irányítjuk, kellemessé tesszük az egész folyamatot.  Korrigáljuk az esetleges hibákat, minden felmerülő hibát kijavítunk. Hibákat nem keresünk! Ellenőrzünk, az előkerült hibákat javítjuk. Folyamatosan tanulunk. Képessé tesszük saját munkatársainkat és az Ügyfeleket is a termékek eredményes használatára. Tisztázunk minden esetleges félreértést. Ha jól végeztünk a dolgunkat és jó a termékünk, ajánlani fogják másoknak. Ügyfeleink fognak számunkra újabb ügyfeleket hozni.
(5 a minőségi javulással, korrekciókkal, nyereségeket érünk el)


Következik az "Értékesítés folyamata 3."

Szólj hozzá!

Címkék: értékesítés folyamata 2

A bejegyzés trackback címe:

https://gyakornok1.blog.hu/api/trackback/id/tr64217886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása