Ajánló Partnereknek

Ez egy GYAKORLATI tudnivalók-gyűjtemény, AJÁNLÓI PARTNEREK számára. Felülről - lefelé sorrendben kell olvasni. Minden publikált cikk alján ott van, hogy mi a következő anyag címe. Cimkék alatt a címekre lépve be lehet lépni az írásokba. Gyakorlással profivá fejlesztheti magát szorgos partnerünk. ______________________________________ Kiknek van ez? Ajánlással foglalkozó partnerek és munkatársaik, Tanácsadó Partnerek és munkatársaik, és csoportjuk, TisztaLap Értékesítési Franchise tulajdonosok és csoportjuk részére.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • mayahirek: Előbb az alapinformációk, aztán megtudjuk mire van igény, és ezt követően adjuk a részletesebb inf... (2007.11.12. 18:02) Referenciák
  • mayahirek: Az jó! :)) My (2007.11.12. 17:58) Tapasztalatom a döntésről
  • Halász Péterv: Rendben, ez tetszik! (2007.11.11. 21:27) Tapasztalatom a döntésről
  • Halász Péter: Hát ezzel kellett volna kezdeni!!!!!!!!!! Ez szenzációs! Fantasztikus referenciák! Gratulálok! Ha... (2007.11.11. 20:56) Referenciák
  • Halász Péter: Aki vállalkozö, az ezt csinálja. Abban van eltérés, hogy milyen mértékben tudjuk magunk meghatároz... (2007.11.11. 11:49) Értékesítés folyamata 1.
  • Halász Péter: Valóban legnagyobb visszatartó erő, ha valaki nincs tisztában vele, hogy mit kell csinálni...Sajno... (2007.11.10. 22:09) Az értékesítésről
  • Utolsó 20

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Értékesítés folyamata 3.

2007.11.04. 12:42 mayahirek


EZ+SYSTEM©  ügyviteli megoldások az adminisztráció technologizálásához

Értékesítés folyamata 3.
A TERJESZTÉS



Itt kezdjük el a csere megvalósítását. Van egy termékünk, keresünk valakit, akivel elcserélhetjük pénzre. Ha bőséges cserét támogatuk, akkor bőséges cserét kapunk!
Jól elhíreszteljük, a szélrózsa minden irányába, hogy milyen remek termékeink vannak. Kampányokat szervezünk. A jól végzett munka, a bőséges befektetés, meghozza a bőséges termést. "Ki mint vet, úgy arat!" egy népi bölcsesség ezt mondja.
Tehát Hírt adunk arról, hogy milyen jól hasznára vált már másoknak is termékünk.

Újabb célcsoportok felé irányítjuk figyelmünket. Infrormálunk, feltérképezzük a lehetséges  érdeklődési területeket. Új kapcsolatokat alakítunk ki. Névlistákat készítünk a célcsoportjaink eléréséhez. Kapcsolatfelvétel: célja az érdeklődés felkutatása, felkeltése. Hogyan csináljuk? 
Pl:
Kérdőívekkel                     
1 levél: e-mailen, postán        
2 telefonon, skypon, MSN-en
3 személyesen, felkeressük, elhívjuk infrormációs rendezvényre                                                                                              
Informálással
1 levél: e-mailen, postán. Szórólappal. Kiadványokkal.
2 telefonon, skypon, MSN-en                         
3 személyesen, felkeressük, elhívjuk információs rendezvényre                           
4 http://ugyvitel.blog.hu/, 
5 ingyenes kiadványokat, információkat  is eljuttatunk. Értékesítjük hasznos kiadványainkat, vagy egyszerűbb könnyen elérhető szolgáltatásainkat, ezeket 
azonnal le is számlázzuk

Ha elértük azt, hogy érdeklődik, akkor foglalkozunk vele tovább. Kérdezünk, meghallgatjuk. Ő a fontos, az hogy Ő mit mond! Röviden tájékoztatjuk. Az Érdeklődőkről informatív nyilvántartást vezetünk. Elérjük, hogy a környezetünk barátságossá váljon velünk és a termékünkkel. Szerezhetünk drukkereket és külső segítőket. Nem az ellenzőkre
figyelünk, számold meg őket! Kevesebben vannak? Átadjuk az Érdeklődőket a
marketingesnek (jelen helyzetben nekem!), aki az "Ügyfél jelölt" konkrét igényeit tárja fel. Időpontokat egyeztet vele a termék "Bemutatásához".

Minden általad szerzett ügyfél a Te Ügyfeled marad, mindaddig, amíg törődsz az igényeivel és segíted őt, hogy  megkapja, amit szeretne.
(6 terjesztjük a "jóhíreket", új érkelődőket és külső segítségeket találunk)


Ha van már Ügyfélköröd, ők továbbra is a fennhatóságod alatt lesznek. Minden általad szerzett ügyfél Ügyfeled marad, mindaddig, amíg törődsz az igényeivel és segíted őt az újabb megrendeléseknél.

Ennek garanciája az, hogy interneten keresztül bármikor elérheted szerverünket, ahol figyelemmel kísérheted a számlázásokat, kedvedre betekinthetsz pénzügyi folyamatainkba. Ez korrekt EGYÜTTMŰKÖDÉSÜNK egyik megnyilvánulása.


Következik "Egyéni partnerek"

Szólj hozzá!

Címkék: értékesítés folyamata 3.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyakornok1.blog.hu/api/trackback/id/tr29217883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása